Julegryta Sandefjord

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Julegryta Sandefjord

Vil du gi flere en god jul og et godt nytt år? Gi ditt bidrag til Frelsesarmeens julegryte!

Et prosjekt av Frelsesarmeen, publisert 26.11.2019. Frelsesarmeen sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Julegryta.
Innsamlet kr 1 450
145 %
Målbeløp kr 1 000
Givere 3
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.12.2019.

Vil du gi flere en god jul og et godt nytt år? Gi ditt bidrag til Frelsesarmeens julegryte!

Hver desember settes julegryta ut for å hjelpe dem som trenger en ekstra håndsrekning. Pengene du gir i gryta går til både julegaver og julemat, men også til viktige måltider ellers i året. Med din hjelp kan vi også gi klær og omsorg, et sted å varme seg eller noen å snakke med. Din gave hjelper dem som ikke har så mye fra før.

Pengene du gir i julegryta gjør at vi fortsatt kan hjelpe i året som kommer! Vi kan gi mat, klær, ferie- og fritidstilbud, veiledning og samtaler, sosiale møteplasser eller annen økonomisk hjelp.

Julegryteinnsamlingen startet opprinnelig i San Fransisco i 1891 av Frelsesarmeen der, og har siden spredd seg til mange land. I Norge har julegryta vært Frelsesarmeens innsamlingsaksjon i desember siden 1901. Othilie Tonning, daværende leder for Frelsesarmeens sosialarbeid, så julegryta som en løsning for å skaffe midler til arbeidet Frelsesarmeen drev. Og slik er det fortsatt. Midlene som kommer inn i julegryta muliggjør store deler av Frelsesarmeens sosiale arbeid lokalt gjennom hele året.

Tusen takk for gaven du gir ♥

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Mali B

Prosjekteier